За поръчки и запитвания
0885513980

Меню
Меню

Сортиране

Марки

Вид

Ценови диапазон

Размер PE

Owner

Owner

OWNER | Ribi.bg В онлайн риболовен магазин Риби и Такъми ще намерите продуктите на „Owner“ -добре позната риболовна марка, специализирана в производството на висококачествени риболовни куки и принадлежности. Създадена в Япония през 1971 г., Owner си е изградила репутация за производство на иновативни и надеждни риболовни съоръжения за риболовци по целия свят. Марката е особено известна със своите авангардни дизайни на куки, които са изработени с помощта на усъвършенствани производствени техники и материали. Куките на собственика са широко ценени заради изключителната си здравина, острота и издръжливост, което ги прави популярен избор както сред професионалните, така и сред любителските риболовци. В допълнение към риболовните куки, Owner предлага широка гама от риболовни принадлежности и аксесоари. Тяхната продуктова гама включва вирбели, карабинки, джиг-глави, примамки и различни компоненти за крайните принадлежности, предназначени да подобрят риболовното изживяване и да увеличат шансовете за успешен улов. Owner се ангажира с непрекъснато изследване и развитие, като непрекъснато се стреми да подобрява своите продукти и да се адаптира към развиващите се нужди на риболовците. Марката разполага с екип от опитни и всеотдайни риболовци, които предоставят ценен принос в дизайна и тестването на техните риболовни съоръжения, като гарантират, че отговарят на най-високите стандарти за производителност и надеждност. Независимо дали се насочвате към сладководни или соленоводни видове, Owner предлага изчерпателна селекция от риболовни куки и принадлежности, за да се погрижат за различни риболовни стилове и техники. Техните продукти са известни със своето прецизно инженерство, внимание към детайла и способност да издържат на тежките условия на риболов. Като цяло, Owner е доверена и уважавана марка в риболовната индустрия, известна със своя ангажимент към качество, иновации и удовлетвореност на клиентите. Риболовците разчитат на оборудването на Owner, за да подобрят своя риболовен успех и да се насладят на възнаграждаващо риболовно изживяване във водата. Екипът на магазин Риби и Такъми Ви пожелава – НАСЛУКА!
Owner Изображение

OWNER | Ribi.bg

В онлайн риболовен магазин Риби и Такъми ще намерите продуктите на „Owner“ -добре позната риболовна марка, специализирана в производството на висококачествени риболовни куки и принадлежности. Създадена в Япония през 1971 г., Owner си е изградила репутация за производство на иновативни и надеждни риболовни съоръжения за риболовци по целия свят.

Марката е особено известна със своите авангардни дизайни на куки, които са изработени с помощта на усъвършенствани производствени техники и материали. Куките на собственика са широко ценени заради изключителната си здравина, острота и издръжливост, което ги прави популярен избор както сред професионалните, така и сред любителските риболовци.

В допълнение към риболовните куки, Owner предлага широка гама от риболовни принадлежности и аксесоари. Тяхната продуктова гама включва вирбели, карабинки, джиг-глави, примамки и различни компоненти за крайните принадлежности, предназначени да подобрят риболовното изживяване и да увеличат шансовете за успешен улов.

Owner се ангажира с непрекъснато изследване и развитие, като непрекъснато се стреми да подобрява своите продукти и да се адаптира към развиващите се нужди на риболовците. Марката разполага с екип от опитни и всеотдайни риболовци, които предоставят ценен принос в дизайна и тестването на техните риболовни съоръжения, като гарантират, че отговарят на най-високите стандарти за производителност и надеждност.

Независимо дали се насочвате към сладководни или соленоводни видове, Owner предлага изчерпателна селекция от риболовни куки и принадлежности, за да се погрижат за различни риболовни стилове и техники. Техните продукти са известни със своето прецизно инженерство, внимание към детайла и способност да издържат на тежките условия на риболов.

Като цяло, Owner е доверена и уважавана марка в риболовната индустрия, известна със своя ангажимент към качество, иновации и удовлетвореност на клиентите. Риболовците разчитат на оборудването на Owner, за да подобрят своя риболовен успех и да се насладят на възнаграждаващо риболовно изживяване във водата.

Екипът на магазин Риби и Такъми Ви пожелава – НАСЛУКА!

Сравнение на продукти