Спинингова въдица Rapture IRIDE

  • Производител: Rapture
  • sku R 126-45-200
  • Модел: 126-45-200
  • Наличност: Разпродадено
Разновидности
дължина: 1.98м, тр. дължина: 104см, акция: 0.5-7г Код: 126-45-200
Дължина: 1.98м
Тр. дължина: 104см
Акция: 0.5-7г
Цена: 193.30 лв

Количество:
Продуктът е изчерпан


IRIDE е една уникална комбинация между традиция и иновация!
Създадена е с идеята за малки реки и поточета, където и контактът с природата е най-силен, а дивите риби в своето местообитание.
Последните иновациите са смело съчетани с изпитаните традиции, за да се създаде тази нова сензация - IRIDE. Тя предлага лекота и чувствителност и е в състояние да се справи с всеки стил в спининг риболова - от водене на твърди примамки, включително спинери и клатушки, до меки силиконови туистери. Благодарение на уникалната си бланка, изцяло изградена от CX-1 Micro Pitch Carbon и ултра тънък профил, замятането на разстояние с максимална точност на леки примамки няма да бъде повече кошмар. SIC водачите, създадени, за да се използват както с монофилно, така и с плетено влакно, позволяват на риболовеца да постигне максимално добро представяне и техника на замятане. Втулкова сглобка и изцяло коркова дръжка от клас ААА корк напомнят за традициите.
С голям комфорт и без компромис в представянето, IRIDE определено е в състояние да достави страхотни усещания, за всеки, който търси въдица в стил “Просто различно” !

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър