• Пелети Traper METHOD FEEDER 2мм/500г

Пелети Traper METHOD FEEDER 2мм/500г

  • Производител: Traper
  • Модел: 0431
  • Наличност: В наличност
Разновидности
аромат: Ананас, размер: 2мм, тегло: 500г Код: 04311
Аромат: Ананас
Размер: 2мм
Тегло: 500г
Цена: 7.30 лв

Количество:
аромат: Банан, размер: 2мм, тегло: 500г Код: 04312
Аромат: Банан
Размер: 2мм
Тегло: 500г
Цена: 7.30 лв

Количество:
аромат: Чесън, размер: 2мм, тегло: 500г Код: 04313
Аромат: Чесън
Размер: 2мм
Тегло: 500г
Цена: 7.30 лв

Количество:
аромат: Spicy Sausage, размер: 2мм, тегло: 500г Код: 04315
Аромат: Spicy Sausage
Размер: 2мм
Тегло: 500г
Цена: 7.30 лв

Количество:
аромат: Портокал, размер: 2мм, тегло: 500г Код: 04317
Аромат: Портокал
Размер: 2мм
Тегло: 500г
Цена: 7.30 лв

Количество:
аромат: Портокал/Шоколад, размер: 2мм, тегло: 500г Код: 04318
Аромат: Портокал/Шоколад
Размер: 2мм
Тегло: 500г
Цена: 7.30 лв

Количество:
Код Аромат Размер Тегло Снимка Цена Количество
04311 Ананас 2мм 500г аромат: Ананас, размер: 2мм, тегло: 500г 7.30 лв
04312 Банан 2мм 500г аромат: Банан, размер: 2мм, тегло: 500г 7.30 лв
04313 Чесън 2мм 500г аромат: Чесън, размер: 2мм, тегло: 500г 7.30 лв
04315 Spicy Sausage 2мм 500г аромат: Spicy Sausage, размер: 2мм, тегло: 500г 7.30 лв
04317 Портокал 2мм 500г аромат: Портокал, размер: 2мм, тегло: 500г 7.30 лв
04318 Портокал/Шоколад 2мм 500г аромат: Портокал/Шоколад, размер: 2мм, тегло: 500г 7.30 лв
METHOD FEEDER PELLET
Специализирани пелети за захранване с Метод-фидер. Пелетите съдържат естествени съставки, които са специфично лепкави, благодарение на което частиците се осбождават поетапно. Във водна среда стабилността на пелетите се съхранява от 30 до 60 минути. Пелетите се приготвят много лесно - сложете ги в дълбоко едро сито и ги заелейте с вода. Другият начин е да добавите поетапно малки количества вода и да ги разбъркате. След няколко минути са готови за използване - може да офрмите стиски за пълнене на хранилката. Прецизното пълнене на хранилката със сухи пелети също е ефективен метод на захранване. Пелетите може да добавите и към захранката.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър