За поръчки и запитвания
0885513980

Меню
Меню

Спинингова Макара Shimano Stradic FL


Серията Stradic е отдавна позната и високо ценена от стотиците хиляди риболовци, които я ползват по света. Новата FL е подобрена версия на предходния модел (FK), като новите придобивки включват:

1. По-плавно въртене (MicroModule II, Silent Drive),
2. Подобрена издръжливост (Increased Hagane Gear strength, X Protect),
3. По-добро кастинг представяне (Long stroke spool).

Всичко това прави Stradic FL универсалната спининг макара за случаите, когато е необходима мощ за риболов в река или на по-големи екземпляри. Същевременно, моделът може да се ползва и при риболов от брега в солени води.

"В името на добрата етика, Shimano се старае да произведе най-качествените продукти по най-екологичния възможен начин."

Спинингова въдица

Shimano CATANA 810

Моделът Catana с нов забележителен и модерен дизайн! Серията Catana е разработена, за да бъде много универсална, с модели за всеки вид риболов. Ето защо акцията на тези въдици е Moderate Fast. Това означава, че въдицата е с чудесна прогресивна акция, което я прави идеална за риболов в най-различни условия.

Класическата коркова дръжка, съчетана с модерните елементи от карбон умело вплитат духа на традицията със съвременните тенденции и носят не само удобство и комфорт, но и са истинска радост за окото.

РАЗГЛЕДАЙ ПО КАТЕГОРИЯ

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки