За поръчки и запитвания
0885513980

Меню
Меню

Риболовен билет

Извадете своя риболовен билет онлайн

Моля попълнете внимателно на кирилица всички задължителни полета (отбелязани със звезда) във формата по-долу. Попълнете данните коректно, за да можем безпроблемно да извадим Вашия билет. Той Ви дава право на членство в Сдружение "Риби и Такъми".

Ако нещо не Ви е ясно, моля свържете се с нас на следния телефон: 0885913580

След като попълните формуляра, не забравяйте да качите и снимка чрез бутоните под него като спазвате изискванията за качване.

 

Персонална снимка
Качете снимка в jpg формат като тя трябва да бъде в анфас, а не в профил. Снимката не трябва да бъде по-голяма от 300kb и не трябва да превишава 500px по дългата страна.
Инвалиден билет
Качете снимка в jpg формат на сканирано копие от документа, удостоверяващ увреждането. Снимката не трябва да бъде по-голяма от 300kb и не трябва да превишава 500px по дългата страна.
Деца до 14 годишна възраст
Качете снимка в jpg формат на сканирано копие от акта за раждане на детето. Снимката не трябва да бъде по-голяма от 300kb и не трябва да превишава 500px по дългата страна.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки