Джигинг въдица Golden Mean EARTHSHEAKER II - ASS

  • Производител: Golden Mean
  • sku 8717009746230
  • Модел: EARTHSHEAKER II ASS
  • Наличност: Разпродадено
Разновидности
Дължина: 1.73м,	Тегло: 219г, Секции: 2, Акция: 150-270г Код: ASS-58-Ⅱ8-10
Дължина: 1.73м
Тегло: 219г
Секции: 2
Акция: 150-270г
Цена: 405.60 лв / 395.62 лв

Количество:
Продуктът е изчерпан


EARTHSHEAKER II от японската компания Goledn Mean - Големият шанс да бъдеш победител в открито море!

Разработката на тази серия от джигинг въдици се основава на концепция съставена от две думи - маневреност и издръжливост.

Леката, но подсилена конструкция е специално разработена, за да пренесе всяко потрепване на стръвта до вашите длани, като едновременно с това загубата на енергия и умората в ръцете по време на дългите риболовни сесии е минимална.
Бланката е подсилена по оригиналният метод “cross wrap”- нишките карбонов плат са кръстосани под ъгъл, което придава висока структурна здравина и устойчивост на усуквания. Така създадена заготовката притежава голяма издържливост и способност за оказване на съпротивление.

Високото качество се забелязва и от самите компоненти. Водачите са от японската фирма Fuji с концепция K-Type, която драстично намалява броя на оплитанията, особено при работа с плетени влакна. Рамките са изработени от здрава неръждаема стомана, а ринговете са уякчени - SIC, подходящи за всякакъв тип влакна.

Що се отнася до макародържача - той също е дело на японската компания Fuji. Освен надеждното заключване на макарата той притежава висока способност за пренасяне на трептенията, за да усещате мигновенно всяко движение на стръвта.

Нехлъзгащата се EVA дръжка дава изключителна стабилност на хвата, сигурност и комфорт. Високата твърдост на материала осигурява отличен контакт и усещане за примамката. Изборът на този материал за дръжка е свързан и с лесната поддръжка и голяма дълготрайност.
 
Високата оперативност и лекота правят тази серия подходяща за широк спектър от морски хищници като лефер, лаврак, баракуда, амбърджак, кефал,риба тон и много други.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър