Болонеза Vertis STILISTICA PRO TEAM Bolo

  • Производител: Vertis
  • sku V 20637842
  • Модел: V 20637842
  • Наличност: В наличност
Разновидности
Акция: 30 g, Дължина: 6 m, Тегло: 295 g Код: V 20637842
Акция: 30 g
Дължина: 6 m
Тегло: 295 g
Цена: 220.40 лв

Количество:
Код Акция Дължина Тегло Снимка Цена Количество
V 20637842 30 g 6 m 295 g Акция: 30 g, Дължина: 6 m, Тегло: 295 g 220.40 лв

Болонезата STILISTIKA Pro Team на VERTIS е специално създадена за риболов на мирни риби с тегло от 100 г до няколко килограма. С нея може да се ловят както малки платики, бабушки и морунажи, така и по-едри скобари, шарани, кефали, каракуди или морски кефали, иларии и др.
Този модел е с най-леката акция от серията болонези на VERTIS  и е способна да реши във ваша полза и най-трудните риболовни ситуации. С нея може да ловите едри риби с много тънки линии и малки куки. Изключителната и пъргава акция позволява да се извадят от водата успешно и трофейни риби с възможно най-фините такъми, което увеличава значително броя на кълванетата. Болонезата е стегната, твърда и пъргава, което позволява да се използват и по-леки плувки, които могат да бъдат заметнати и прецизно водени на големи дистанции.
EX Japan високомодулният карбон, съчетан с малкия диаметър на бланката и гумираното покритие на дръжката позволява прецизен риболов на различни по размер риби, като същевременно не уморява ръката дори и при ежедневен продължителен риболов и многократно презамятане. Въдицата е със стегната до твърда акция, което позволява сигурно засичане и вадене на по-едри риби.

Хармонизирането на елементите в дизайна на една въдица може да бъде сложно, изискващо балансиране на перфектното тегло и акция и напасване на подходящите компоненти към определена техника на риболов, защото всеки детайл се счита за оптимално важен. VERTIS е баланс между функционалност и дизайн, ергономично привлекателен с високи качества. Съчетавайки супер здрав EX Japan високомодулен карбон, с най-новите компоненти и иновативно покритие на дръжката, STILISTIKA Pro Team ви дава високо качество на възможно най-добра цена.

• Супер здрав и пъргав EX Japan високомодулен карбон, изработен с иновативна технология за максимално натоварване на бланката с превъзходно пластично действие, повишена чувствителност и устойчивост на огъване.
• K-водачи с PFTE тефлонови вложки, позволяващи по- голям кастинг и недопускане на излишни вибрации и нараняване на ринговете.

Характеристики на продукта

Дължина 6 m
Акция 30 g
Тип Телескопична
Спорт Риболов
Вид риболов Риболов на Плувка
Вид риболов Морски Риболов
Тегло 295 g

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър