Болонеза Vertis REALISTIK Bolo

  • Производител: Vertis
  • sku V 20637835
  • Модел: V 20637835
  • Наличност: В наличност
Разновидности
Акция: 20 g, Дължина: 5 m, Тегло: 150 g Код: V 20637835
Акция: 20 g
Дължина: 5 m
Тегло: 150 g
Цена: 148.20 лв

Количество:
Код Акция Дължина Тегло Снимка Цена Количество
V 20637835 20 g 5 m 150 g Акция: 20 g, Дължина: 5 m, Тегло: 150 g 148.20 лв

Болонезата REALISTIK Bolo на VERTIS е специално създаден за риболов на мирни риби с тегло от 100 г до няколко килограма. С него може да се ловят както малки уклеи, бабушки и морунажи, така и по-едри скобари, шарани, кефали, каракуди или морски кефали, иларии и др.
Болонезата е изключително лека, твърда и пъргава, което позволява да се използват тънки влакна, малки куки и фини линии, дори когато се ловят и по-едри риби.
S-1 Високомодулният карбон, съчетан с малкия диаметър на бланката и „sure-grip" покритието на дръжката позволява прецизен риболов на различни по размер риби, като същевременно не уморява ръката дори и при ежедневен продължителен риболов и многократно презамятане. Въдицата е със стегната до твърда акция, което позволява сигурно засичане и вадене на по-едри риби.

Хармонизирането на елементите в дизайна на една въдица може да бъде сложно, изискващо балансиране на перфектното тегло и акция и напасване на подходящите компоненти към определена техника на риболов, защото всеки детайл се счита за оптимално важен. VERTIS е баланс между функционалност и дизайн, ергономично привлекателен с високи качества. Съчетавайки супер здрав S-1 високомодулен карбон, с най-новите компоненти и иновативно покритие на дръжката, REALISTIK Bolo ви дава високо качество на възможно най-добра цена.

• Супер здрав и пъргав S-1 високомодулен карбон, изработен с иновативна технология за максимално натоварване на бланката с превъзходно пластично действие, повишена чувствителност и устойчивост на огъване.
• Водачи с PTFE рингове

Характеристики на продукта

Дължина 5 m
Акция 20 g
Тип Телескопична
Спорт Риболов
Вид риболов Риболов на Плувка

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър