• Воблер Salmo FATSO SX - потъващ 14cm 123g

Воблер Salmo FATSO SX - потъващ 14cm 123g

  • Производител: Salmo Poland
  • sku F14S SX
  • Модел: F14S SX
  • Наличност: В наличност
Разновидности
цвят: HBO, тегло: 123г, дължина: 14см, дълбочина: 2.0-1.0м, тип: потъващ Код: F 14 S SX-HBO
Цвят: HBO
Тегло: 123г
Дължина: 14см
Дълбочина: 2.0-1.0м
Тип: потъващ
Цена: 23.20 лв

Количество:
цвят: HMUL, тегло: 123г, дължина: 14см, дълбочина: 2.0-1.0м, тип: потъващ Код: F14 S SX-HMUL
Цвят: HMUL
Тегло: 123г
Дължина: 14см
Дълбочина: 2.0-1.0м
Тип: потъващ
Цена: 23.20 лв

Количество:
цвят: HRH, тегло: 123г, дължина: 14см, дълбочина: 2.0-1.0м, тип: потъващ Код: F14 S SX-HRH
Цвят: HRH
Тегло: 123г
Дължина: 14см
Дълбочина: 2.0-1.0м
Тип: потъващ
Цена: 23.20 лв

Количество:
Продуктът е изчерпан
Fatso SX
 
През 2016 година Salmo навършва 25 години от създаването си. Благодарение на натрупания опит и възможностите, които се откриват пред компанията, тя отваря нова страница в историята си, а именно с примамки за соленоводен риболов. Предложенията са толкова добри, че дори феновете на трофейния риболов не могат да устоят. Всички примамки от серията за морски риболов притежават здраво и устойчиво покритие и здрави и изключително остри Permasteel VMC куки. Колекцията примамки притежава всичко необходимо за големите противници в морето.
 
Един от новите модели за 2016 г. за соленоводен риболов на Salmo е вече на пазара! Запознайте се с Fatso SX - една от най-здравите и издръжливи примамки за морски риболов. Fatso SX е ново превъплъщение на Salmo Fatso, което предоставя на търсачите на големи екземпляри нови възможности. Освен че притежава качествата на първообраза си, Fatso SX е уникален сам по себе си и е една гъвкава примамка – хибрид между воблер и джъркбейт. Никой хищник не може да устои на мощта на Fatso SX, предвид изработката му. Тялото е направено от полиуретанова пяна "Salmo High Density Space-Aged Foam" (HDSF) – това е много здрав и изключително устойчив нехигроскопичен материал. Вътрешната конструкция също подсилва здравината на примамката – едно цяло парче тел опасва тялото на воблера. Използваните куки са изключително остри и здрави VMC Permasteel, устойчиви на солена вода.
 
Как да ловим с Fatso SX?
 
Примамката може да бъде презентирана по много начини, като акцията е много жива при бързо развиване на влакното, а деликатните подръпвания, синхронизирания джърк и равномерен тролинг са също отлични стратегии. Fatso SX е подходящ за риболов на Jack Trevally, Giant Trevally, Barracuda, Cubera Snapper, Spanish Mackerel и други.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър