Електрически двигател Minn Kota TRAXXIS 55

Електрически двигател Minn Kota TRAXXIS 55

  • Производител: Minn Kota
  • sku Ф 944976
  • Модел: TRAXXIS 55
  • Наличност: В наличност
  • 1,439.30 лв
  • 1,251.95 лв

Traxxis® е снабден с функции, които поставят вашата лодка точно там, където искате. Универсалено контролиране за усилието на управление. Лесно управление с една ръка. Бързо регулиране на дълбочината. Traxxis никога не пропуска да ви държи на рибата.

Прибиране с една ръка: Просто издърпайте нагоре и напред, за да приберете двигателя без бутони или лостове за освобождаване. След това, когато е време да отидете, използвайте освобождаването на палеца с лесен достъп, за да разположите Traxxis на някоя от десетте различни позиции.
Накланяне на лоста за управление: Поемете управлението на мотора за ръчно управление с този многофункционален лост, който се наклана (до 45 °) и дължината (до 15см) и разполага с цифров индикатор заряда на батерия.
Регулатор на дълбочината: Променете дълбочинината бързо, просто и сигурно. Когато откриете дълбочината си, този лесен за употреба регулатор се заключва здраво, за да поддържа двигателя ви точно там, където го искате.
Управление на натягането на управлението: Заключете точно желаното напрежение на кормилното управление с иновативния ринг. Дръжте го свободно за управление без усилие или го затегнете, за да поддържате Traxxis на място, което позволява вертикално стоене.
Превключвател на батерията: Натиснете бутон на въртящата се глава на двигателя, за да получите моментно състояние на оставащия живот на батерията.
Power Prop: Пропелера осигурява допълнителна мощност, за да изтласка тежката растителност. В сърцевината на двигателя е монтиран неразрушим композитен вал.
Елегантен, тих, мощен: Двигателя работи при по-хладна температура, това удължава живота и работи по тихо.

Волтаж: 12V
Максимална мощност: 45lbs.
Дължина на оста: 36’’ (91см)
Максимална дължина на лодката: 6.4 метра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър