Електрически двигател Minn Kota TRAXXIS 45

Електрически двигател Minn Kota TRAXXIS 45

  • Производител: Minn Kota
  • sku Ф 944975
  • Модел: Traxxis 45
  • Наличност: В наличност
  • 1,255.00 лв
  • 1,091.70 лв

Traxxis® е снабден с функции, които поставят вашата лодка точно там, където искате. Универсалено контролиране за усилието на управление. Лесно управление с една ръка. Бързо регулиране на дълбочината. Traxxis никога не пропуска да ви държи на рибата.

Прибиране с една ръка: Просто издърпайте нагоре и напред, за да приберете двигателя без бутони или лостове за освобождаване. След това, когато е време да отидете, използвайте освобождаването на палеца с лесен достъп, за да разположите Traxxis на някоя от десетте различни позиции.
Накланяне на лоста за управление: Поемете управлението на мотора за ръчно управление с този многофункционален лост, който се накланя (до 45 °) и се разширява (до 6 ") и разполага с цифров индикатор заряда на батерия.
Digital Maximizer ™: осигурява до 5 пъти по-дълго време на работа при едно зареждане на батерията. Тези двигатели с променлива скорост ви позволяват да набирате точно вашата скорост и доставят само толкова мощност, колкото ви е необходима, като по този начин ви помага да запазите батерията си за пълен риболовен ден.
Регулатор на дълбочината: Променете дълбочинината бързо, просто и сигурно. Когато откриете дълбочината си, този лесен за употреба регулатор се заключва здраво, за да поддържа двигателя ви точно там, където го искате.
Управление на натягането на управлението: Заключете точно желаното напрежение на кормилното управление с иновативния ринг. Дръжте го свободно за управление без усилие или го затегнете, за да поддържате Traxxis на място, което позволява вертикално стоене.
Превключвател на батерията: Натиснете бутон на въртящата се глава на двигателя, за да получите моментно състояние на оставащия живот на батерията.
Power Prop: За диаметър на двигателя 3-1/4 ", този пропелер осигурява допълнителна мощност, за да изтласка тежката растителност. Включва пропелер, гайка и шайба.
Неразрушим композитен вал - гаранция за дълъг живот: В сърцевината на двигателя е монтиран неразрушим композитен вал. Това е изключително за Minn Kota.
Елегантен, тих, мощен: Двигателя работи при по-хладна температура, това удължава живота и работи по тихо.

Управление: Tеелескопична дръжка
Волтаж: 12V
Максимална мощност: 45lbs.
Дължина на оста: 36’’ (91см)


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър