Електрически двигател MINN KOTA RIPTIDE ULTERRA i-PILOT LINK BT 80 lb

Електрически двигател MINN KOTA RIPTIDE ULTERRA i-PILOT LINK BT 80 lb

 • Производител: Minn Kota
 • sku Ф 940405
 • Модел: 940405
 • Наличност: Със заявка
 • 8,960.90 лв
 • 7,792.12 лв

Продуктът е изчерпан
 
ПОВДИГНЕТЕ, СПУСНЕТЕ И УПРАВЛЯВАЙТЕ ВАШИЯТ МОТОР НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА, КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ НА БОРДА. СЕРИЯТА RIPTIDE ULTERRA ПРЕДЛАГА НАПЪЛНО АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ, ФУНКЦИИТЕ I-PILOT И ОЩЕ МНОГО.
СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ЛОВИТЕ ОТ ВСЯКО МЯСТО!
 
     
 
Автоматично повдигане и спускане
 
Механизъм за потапяне и извеждане на двигателя от водата, който се управлява от дистанционното управление

Power Trim
 
Веднъж потопен във водата, чрез Power Trim, дълбочината на работа на двигателят лесно може да се управлява с помощта на дистанционното управление.
     
 
Нов i-Pilot Link
 
Директна връзка между мотора и вашият Humminbird позволява директно управление от сонара. Тази система предлага най-точното закотвяне към географски координати и в допълнение на това възможността да следвате дълбочинните контури, да се върнете по записан вече маршрут или до маркирана интересна точка. И всичко това напълно автоматизирано.
 
 
 
 
Интегриран модул за състоянието на батерията
 
Вече няма да е необходимо да гадаете колко време ви остава за работа с двигателя. Вграденият модул отчита остатъчния заряд на батерията.
     
 
Цифров максимайзер
 
Електрическите мотори с дигитален максимайзер предлагат до 5 пъти повече време за работа с едно зареждане на батерията, черпейки само толкова енергия, колкото ви е необходима. Скоростта при тези мотори е варираща, което ви позволява да поддържате оптималната скорост, а дигиталният максимайзер ще достави необходимото количество енергия, щадейки батерията и удължавайки работата с двигателя.
     
 
Автопилот
 
Дигитално контъролираният автопилот може да ви отведе до всяка зададена точка, а корекциите по маршрута при наличие на ватър, вълнение и течения са плавни.
     
  Пропелер с нов дизайн

Дизайнът на пропелера е така конструиран, че да предотвратява оплитането във водорасли и друга растителност под водата.
     
  Неразрушима композитна ос
Конструкцията на оста на мотора се отличава със своята невероятна здравина, благодарение на композитните материали, от които е изградена. Огъва се при удар и няма да се пречупи или захаби в резултат на корозия.Тих и ефективен
Ултра тих и незагряващ мотор - благодарение на големите намотки и комутатор топлината се разсейва, в резултат на което се удължава живота на мотора.
  Защита от корозия и в солена вода

Конструкция, която е предпазена от корозия благодарение на отделни защитни слоеве.Всички електронни елементи са запечатани, за да се предпазят от солената вода и влага.Малка цинкова пластина (аноден протектор), концентрира в себе си всички нежелани ефекти на корозията, предпазвайки останалите части.
  Подобрена функция Закотвяне с отместване
 
Spot-Lock (Закотвяне) използва GPS, за да може да "закотви" лодката на точно определена позиция. Благодарение на по-добри и нови софтуерни и хардуерни алгоритми, Spot-Lock функцията е много по-прецизна и успява да ви задържи по-продължително време в конкретна точка. В допълнение на това има други две нови функции :
 • Distance to Spot - опцията показва колко близо сте до зададените координати.
 • Jog - опцията отмества лодката със стъпка от 1.5 метра (5 фута) във всяка една посока


Спецификация:
 • Тяга: 80lb
 • Работно напрежение: 24V
 • Управление: дистанционно
 • Автопилот: да
 • Контрол на скоростта: вариращ
 • Дължина на ботуша: 137см
Гаранция: 2 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър