За поръчки и запитвания
0885513980

Меню
Меню
Спинингова въдица Shimano SUSTAIN

Спинингова въдица Shimano SUSTAIN

Моля, първо изберете разновидност.
479,00 лв. Последни бройки
Стара цена:
Спестяваш:
Изчерпан
Последни бройки

ВЗЕМИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 49.90 лв.

Характеристики на Вариантите на Продукта

Доставка доSKUДължинаАкцияТеглоТр. Дължина
3-7 дниO SSUSBX810MFE2.69 m7-28 g160 g139 cm
3-7 дниO SSUSBX810MHFE2.69 m14-42 g165 g138 cm
3-7 дниO SSUSBX90HFE2.74 m21-56 g175 g141 cm

Shimano SUSTAIN

Ако гъвкавото представяне, съчетано със сензационен външен вид, са вашите основни съображения, гамата въдици за примамки Sustain ви доставя точно това. С богат избор от модели както с FAST , така и с MEDIUM-FAST бланки , Sustain достига стандарти, които другите не успяват да достигнат.
Първото нещо, което ще забележите в гамата Sustain, е сензационният цялостен вид. Сатенената черна заготовка със сребърни и златни отблясъци, завършена с анодизирана метална облицовка, съответства на едноименната макара Shimano SUSTAIN FJ и привлича вниманието по ненатрапчив начин. Но има много повече в тази високопроизводителна гама от само добър външен вид.
Като начало Sustain предлага гъвкавост. Независимо кой модел изберете, ще се изненадате как можете да сменяте стиловете на риболов с лекота. С огромна гама от екстра-бързи и умерено-бързи Spinning модели, от които можете да избирате, плюс две зашеметяващи опции за Baitcasting, вие наистина имате пълна свобода за избор.
High Modulus Full Carbon бланката на Sustain също се възползва от технологията Spiral X. Това помага да се преодолее паразитното усукване и увеличава здравината на пръта, като същевременно поддържа ниско тегло. Резултатът е подобрена точност на замятане, повече предаване на мощност, повишен контрол на примамката и подобрена производителност при повеждане на рибата.
Без значение дали ловите в сладководни или крайбрежни морски води, от чудовищни щуки до малки леки соленоводни крайбрежни риби, в гамата има модел, който да ви подхожда. Всички въдици са снабдени с водачи Fuji K-тип Alconite и макародържачи Shimano Ci4+, които подсилват качеството и усилията, вложени в дизайна на тази зашеметяваща гама.
Моделите с изключително бързи действия замятат превъзходно и имат чувствителни върхове, съчетани с мощна средна част, което ги прави перфектни както за тежки примамки на дълги разстояния за щука или лаврак, така и за джигове и силиконови примамки за бяла риба и костур. Моделите с умерено-бързи действия са по-подходящи за риболов с воблери тип кранк, малко по-лесни са за замятане, когато се използват по-малки примамки и се възползват от полу-параболична игра, която ще ви даде увереността да увеличите натиска, когато е необходимо.
Има и две много специални опции за Baitcasting, които са просто спиращи дъха.
 

Спинингова въдица Shimano SUSTAIN

Спинингова въдица Shimano SUSTAIN

479,00 лв. Последни бройки
Стара цена:
Спестяваш:
Последни бройки
Изчерпан
Сравнение на продукти