За поръчки и запитвания
0885513980

Меню
Меню
Спинингова макара Shimano EXSENCE
Спинингова макара Shimano EXSENCE
Изчерпан
Продукти Shimano

Спинингова макара Shimano EXSENCE

Категория: Преден аванс Марка: Shimano SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
891,50 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Изчерпан
Уведоми при наличност

ВЗЕМИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 49.90 лв.

Характеристики на Вариантите на Продукта

Доставка доSKUРазмерПред. ЧислоТеглоВместимост
3-7 дниF 9448174000MXG6.2241 g0.25 mm / 165 m
3-7 дниF 942482C3000MHG6.0199 g0.20 mm / 190 m

Една от първокласните макари на Shimano - Exsence сега е с обновена визия и предлага на своите почитатели, редица подобрения в производителността, здравината и надеждността. Shimano Exsence е истинска демонстрация на всички онези "взаимноизключващи се" характеристики: Сила и Лекота, Мощ и Прецизност, Плавност дори под тежко натоварване.
Exsence е макара, създадена за да отговори на високите изисквания, поставени от производството на все по-леки въдици и все по-здрави влакна. Ето защо тя е отличен избор за любителите на морският риболов - достатъчно лека за да не изморява ръката по време на дългите сесии, но и достатъчно мощна, за да издържи на борбените лефери. Макарата е напълно подходяща и за всеки тип сладководен риболов.
 
X Protect
С разработката и внедряването на система от микро улеи, образуващи истински лабиринт, Shimano създадоха първата по рода си ефективна водоотблъскваща и безконтактна система, намаляваща проникването на вода между ротора и тялото.
 
Нов ротор от магнезий
Лекотата е постигната и с разработването на новият Magnum Light Rotor. Този ротор, с изцяло нов и усъвършенстван дизайн, притежава не само по-ниско тегло, но и по-бърза реакция, по-ниска инерция и практически съвършен баланс.
Тайната се крие в асиметричния дизайн и в решението за преместване на механизма за затваряне на бигела. Сега той се намира в рамото, където бигелът завършва. Така ротора става не само по-устойчив на усукване, но и по-лек, а инерцията е намалена с до 14%.
 
Тяло от HAGANE
Лека и безкомпромисно здрава, сплавта HAGANE е разработена от Shimano и е може би най-доброто, от което може да се направи една макара. Високата твърдост на този материал гарантира необходимата строга фиксация на предавките и липсата на огъване под напрежение. Това гарантира отлична плавна работа и липса на износване дори след дълги години на употреба.
 
Hagane Gear
Предавки, произведени по собствена технология. Пресована под налягане от 200 тона и довършена с точност до микрон - всяко едно от зъбните колела е прецизно изработено по метода студено коване, за да се създаде една твърда и издържлива предавка, позволяваща плавна работа.
 
Micromodule Gear
Толкова прецизно изработени и даващи супер плътен контакт с деликатността на копринена нишка, тази технология създава истинска “спойка” между предавките.
 
X-Ship
Увеличен диаметър на главното задвижващо колело с оптимално разположение, както и дву-точкoва лагеруваща система. Тази система осигурява лекота на въртене и едновременно с - голяма тяга.
 
Титаниев бигел
Произведен по технологията на безшевната сглобка, бигелът е изработен от монолитно парче титаний за да осигури безпрепядствено предвижване на влакното до ролката.
 
Всички тези технологични постижения, качествени материали и прецизна сглобка са елегантно поднесени в изчистен черен дизайн, пренасяйки усещането за риболова в нови, недостигнати измерения.
 

 
Спинингова макара Shimano EXSENCE

Спинингова макара Shimano EXSENCE

891,50 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Уведоми при наличност
Изчерпан
Сравнение на продукти