За поръчки и запитвания
0885513980

Меню
Меню
Сонар с GPS и DownVu Garmin Striker TM 4 dv
Сонар с GPS и DownVu Garmin Striker TM 4 dv
Изчерпан

Сонар с GPS и DownVu Garmin Striker TM 4 dv

Категория: Сонари и навигация Марка: Garmin SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
488,00 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Изчерпан
Уведоми при наличност

ВЗЕМИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 49.90 лв.


Сонар с GPS и DownVu Garmin Striker TM 4 dv
 
3. 5 инча CHIRP сонар с GPS и DownVü сканиране
  • Лесен за използване 3. 5 инча цветен сонар с вграден високочувствителен GPS и DownVü сканиране
  • Открийте риба; маркирайте и се върнете до горещи точки
  • Удобна работа с бутоните
  • Включва Garmin GT20 сонда с CHIRP (77/200 kHz); сила на излъчване (300 W RMS)/(2,400 peak-to-peak) с 455/800 kHz CHIRP DownVü (300 W )
  • Обновете до висока CHIRP производителност с GT22 или GT23 сонди (всяка се продава отделно)
Откриването на риба е по-лесно от всякога със сонар STRIKER 4dv. Маркирайте и се върнете до вашите горещи точки, хелинг и док и споделете вашите любими точки и маршрути с други STRIKER и echoMAP™. Smooth Scaling™ графиката осигурява непрекъснато изображение, когато превключвате между дълбокообхватната скала. Връщането на сонарна история Ви позволява да превъртите назад през сонарните изображения за да маркирате точки, които първоначално може да сте пропуснали. Освен това тя има вградена кръгова диаграма за дълбочината и показва данните за скоростта. В комплекта има монтажно с наклон и завъртане, CHIRP сонда (77/200 kHz) с хардуеър за монтаж на транеца и електромотора. За високопроизводителен CHIRP закупете сонди GT22 или GT23 (всяка се продава отделно).
 
Насладете се на яснота на CHIRP
 
Сонар STRIKER 4dv включва Garmin CHIRP (77/200 kHz) сонда, която осигурява видимо по-висока степен на яснота и детайлност за риба и структура в сравнение с традиционните 77/200 kHz сонди.
Вместо да изпрати само една единствена честота, CHIRP непрекъснато обстрелва с честоти, които варират от ниска към висока, а след това ги интерпретира индивидуално след тяхното завръщане. Тъй като честотите осигуряват по-широк спектър от информация, CHIRP сонарната технология може да създаде по-отчетливи рибни дъги с по-голямо сепариране на обекти.
Можете също така да надграждате до високопроизводителна Garmin CHIRP технология, която осигурява кристално ясни сонарни изображения с още по-забележителни целеви сепарации и резолюция от плитки към по-големи дълбочини. За по-добър риболов, дънните контури са по-видими, дори и при по-високи скорости, а сигналния звук може да бъде потиснат на най-голяма дълбочина, за да се осигури по-навременна интерпретация на това, което е отдолу.
 
 
Най- ясно сканиращият сонар
 
Garmin DownVü сканиращ сонар дава почти фотографско изображение на това, което минава 750 фута (228m)1 под лодката. Можете ясно да видите структурата, потопени обекти и риба. Традиционния Garmin CHIRP сонар и CHIRP DownVü сканиращ сонар са комбинирани в една сонда.
 
 
 
Маркирайте места с високочувствителен GPS
 
За разлика от обикновените сонари, STRIKER сонарите са с вграден, високочувствителен GPS, за да намерите текущото си местоположение бързо и прецизно, след което запазите вашето местоположение където и да отидете в езерото. По-важното е, че те ви позволяват да отбележите точки, където рибата кълве, така че да можете да се върнете към тях отново в бъдеще. Можете също да маркирате докове, хелинга и други места във водата. Просто следвайте пътя създаден на екрана, за да се върнете към тях, когато пожелаете.
 
Навигирайте с лекота по картата с точки
 
Понеже STRIKER серията има високочувствителен GPS, можете да видите позицията си във връзка с промяна на посоката, която сте маркирали. Използвайте картата с точки, за да можете лесно да преглеждате, маркирате и стигнете до места като потънали кораби и места за риболов, а тя също е много добро средство за намиране на пътя обратно към хелинга.
 
 
 
Провeрете скоростта си на екрана
 
Вие можете бързо и лесно да видите скоростта на лодката от екрана на вашия STRIKER . Това е чудесен инструмент, за да се уверете, че ловите на тролинг с правилната скорост за стръвта която използвате и за определения вид риба. Също е добър начин да каже, ако сте с правилната скорост в контролирани зони със събуждане.
 
 
 
Правете отвесен риболов с вградена кръгова диаграма за дълбочината
 
STRIKER Ви осигурява както сонар така и мигаща кръгова диаграма в един уред. По всяко време, когато ловите стационарно на лед или джигосвате вертикално, вградената мигаща кръгова диаграма ще Ви покаже дали дъното е твърдо или меко (кално или пясъчно), вашата джигова или утежнена примамка и дълбочината на рибата, плуваща в обхвата на сонарния лъч. Дори може да наблюдавате колко високо сте вдигнали или спуснали джига си и дали рибата плува към или от него.
 
 
Вземете вашия сонар навсякъде
 
Преносим комплект е на разположение (не в комплекта), за да защити и пренесе вашия STRIKER така че да е идеален за каяк, кану или риболов на лед. Той включва пломбирана акумулаторна батерия и зарядно, вграден кабел за съхранение и ваккум за сондата, монтажно.
Ехолот подходящ за използване на каяк/ каяци.
 
 
В кутията
  • STRIKER 4dv
  • GT20-TM сонда
  • Монтажен комплект за транец и електромотор
  • Монтажно с наланяне/завъртане
  • Захранващ кабел
  • Документация
 
Сонар с GPS и DownVu Garmin Striker TM 4 dv

Сонар с GPS и DownVu Garmin Striker TM 4 dv

488,00 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Уведоми при наличност
Изчерпан
Сравнение на продукти