Байтрънър макара Shimano DL FA

  • Производител: Shimano
  • sku Ф 92640
  • Модел: DL FA
  • Наличност: В наличност
Разновидности
размер: 2500, пред. число: 4.8:1, лагери: 3+1, капацитет: 0.20мм/240м, тегло: 355г Код: BTRDL2500FA
Размер: 2500
Пред. число: 4.8
Лагери: 3+1
Капацитет: 0.20мм/240м
Тегло: 355г
Цена: 233.40 лв

Количество:
размер: 4000, пред. число: 4.8:1, лагери: 3+1, капацитет: 0.25мм/260м, тегло: 410г Код: BTRDL4000FA
Размер: 4000
Пред. число: 4.8
Лагери: 3+1
Капацитет: 0.25мм/260м
Тегло: 410г
Цена: 251.40 лв

Количество:
Продуктът е изчерпан
Байтрънер Shimano Baitrunner DL FA
 
Серията макари Baitrunner DL FA с преден аванс (размери 2500 и 4000) са базирани на уникална технологична платформа, с която Shimano се справя с тежката задача да се произведе надежден, високотехнологичен и малък байтрънер. Въпреки малките си размери, макарите притежават високи характеристики, мощност и здравина. Корпусът и роторът са изработени от здрав графит XT-7, което позволява съществено да се снижи теглото на макарите. 3 стоманени лагера с антикорозионно покритие придават на макарата плавния ход, характерен за елитните модели. Те са разположени по концепцията FLOATING SHAFT II, която е насочена към максимално снижаване на триенето в тези точки, където то може да стане причина за счупване. Минималните допуски, идеалната полировка, високата здравина и мощност правят Baitrunner ST дълговечни изделия, които щ ви позволят да се справите с едрата риба. Системата DYNA-BALANCE обезпечава доброто балансиране на ротора, което предопределя отсъствието на всевъзможни вибрации. Благодарение на система за полагане на влакното VARISPEED и системата за изравняването му - POWER ROLLER замятането с макарите Baitrunner ST се получава по-точно и на по-голяма дистанция. 
Макарите се изпълняват във вариант с преден (FA) и заден аванс (RA). Каква ще изберете - решавате вие. И в двата случая авансът работи много меко и ще ви позволи ефективно да се борите с едра риба. Системата Baitrunner работи като швейцарски часовник. Макарите от серията Shimano Baitrunner DL FA са забележителни изделия, които ще станат ваш надежден помощник в шаранджийския и фидер риболов.
 
Технологични характеристики
 
  • олекотен графитен корпус и ротор XT-7
  • увеличена ролка на бигела
  • система за блокировка на обратния ход от второ поколение
  • мощен, плавен и идеален преден аванс
  • вътрешна авансова система
 
BAITRUNNER LEVEL - огромно постижение в риболова на големи риби, превърнало се в стандарт най-вече за шаранджийските макари. Baitrunner - това е ос, разположен в задната части на макарата, позволяващ макарата да бъде настроена по такъв начин, че влакното да се изнизва свободно, но контролируемо.
FLOATING SHAFT II (плаваща ос) - специфично разположение на лагерите, водещо до плавна, "плаваща" работа на механизма.
VARISPEED – система за мигновен аванс, която ще ви позволи да отрегулирате аванса до положение от само няколко оборота на винта. Уверете се, че не сте превишили усилието на аванса при регулировката, тъй като това може да доведе до късане на влакното.
РOWER ROLLER - един иглен лагер "Shimano" може да замени три или четири обикновени лагера "Shimano", което, съответно, повишава ефективността и дългия живот на ротора. 
SUPER STOPPER II - благодарение на системата Super Stopper II – при установен режим на блокировка на обратното движения, свободното движение на дръжката е изключено.
 
допълнителна шпула: да, графитна 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър