За поръчки и запитвания
0885513980

Меню
Меню
Гърците "отпушват" риболова на 4-ти май, но за българите той ще е възможен вероятно най-рано от юни...

29.04.2020 14:40:04

Гърците "отпушват" риболова на 4-ти май, но за българите той ще е възможен вероятно най-рано от юни...

Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис очерта общия план за постепенна отмяна на мерките в новата си реч пред гръцкия народ.
Освен всичко друго, Мицотакис каза: „След предложенията на Кризисния щаб, днес мога да обявя осите на „моста за безопасност“ към новото ежедневие:
От следващия понеделник, 4 май, ще бъдат премахнати ограниченията за движението на гражданите. С други думи, писменото разрешение и свързаните с него SMS-и се премахват. Ограниченията за движение извън съседния окръг обаче ще продължат най-малко две седмици. Ще бъдат разрешени индивидуални спортове на открито и в морето. Но организираните плажове все още ще бъдат затворени. "
С други думи, подразбира се, че риболовът ще бъде разрешен, но не и за чужденци.
По-късно заместник-министърът г-н Акис Скерцос представи в карта, че през май (без да се посочва дата) ще се разрешава индивидуално свободно време на открити пространства и плажове.
Чакаме разяснение дали индивидуалното упражнение (индивидуален отдих, както е посочено от заместник-секретаря) се отнася за любителски риболов, плуването, ползването на лодки за развлечение и водни спортове и при какви условия. Единственото сигурно нещо е, че ако им бъде разрешено, те ще бъдат (за първите две седмици) разрешени само за местните жители.
Това съобщават от гръцкото списание Boat & fishing in Greece
Да не забравяме, че за чужденци и съответно за нас българите риболовът в Гърция може да стане възможен единствено при отварянето на границите и от двете страни, и то, най-вероятно, при спазването на много повече изисквания и условия за влизащите в страната.

„Риби и Такъми“

Риболовни Новини и Статии: Експертни Съвети и Актуална Информация

Риболовни Новини и Статии | Най-новата информация за Риболов в България и по све

Гърците "отпушват" риболова на 4-ти май, но за българите той ще е възможен вероятно най-рано от юни...

Гърците "отпушват" риболова на 4-ти май, но за българите той ще е възможен вероя

Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис очерта общия план за постепенна отмяна на мерките в новата си реч пред гръцкия народ.Освен всичко друго, М Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис очерта общия план за постепенна отмяна на мерките в новата си реч пред гръцкия народ.Освен всичко друго, М 2020-04-29T14:40:05+03:00 Гърците "отпушват" риболова на 4-ти май, но за българите той ще е възможен вероятно най-рано от юни...

<p>Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис очерта общия план за постепенна отмяна на мерките в новата си реч пред гръцкия народ.<br />Освен всичко друго, Мицотакис каза: &bdquo;След предложенията на Кризисния щаб, днес мога да обявя осите на &bdquo;моста за безопасност&ldquo; към новото ежедневие:<br />От следващия понеделник, 4 май, ще бъдат премахнати ограниченията за движението на гражданите. С други думи, писменото разрешение и свързаните с него SMS-и се премахват. Ограниченията за движение извън съседния окръг обаче ще продължат най-малко две седмици. Ще бъдат разрешени индивидуални спортове на открито и в морето. Но организираните плажове все още ще бъдат затворени. "<br />С други думи, подразбира се, че риболовът ще бъде разрешен, но не и за чужденци.<br />По-късно заместник-министърът г-н Акис Скерцос представи в карта, че през май (без да се посочва дата) ще се разрешава индивидуално свободно време на открити пространства и плажове.<br />Чакаме разяснение дали индивидуалното упражнение (индивидуален отдих, както е посочено от заместник-секретаря) се отнася за любителски риболов, плуването, ползването на лодки за развлечение и водни спортове и при какви условия. Единственото сигурно нещо е, че ако им бъде разрешено, те ще бъдат (за първите две седмици) разрешени само за местните жители.<br />Това съобщават от гръцкото списание Boat &amp; fishing in Greece<br />Да не забравяме, че за чужденци и съответно за нас българите риболовът в Гърция може да стане възможен единствено при отварянето на границите и от двете страни, и то, най-вероятно, при спазването на много повече изисквания и условия за влизащите в страната.</p> <p class="text-alignright"><em>&bdquo;Риби и Такъми&ldquo;</em></p>

, , ,
Сравнение на продукти