За поръчки и запитвания
0885513980

Меню
Меню
Английската легенда в риболова  Денис Уайт оцеля след зараза с Covid-19!

Apr/30/2020

Английската легенда в риболова  Денис Уайт оцеля след зараза с Covid-19!

 

Бившият национал на Англия Денис, на 74 години, се възстановява в дома си в Барнсли, Южен Йоркшир. Той беше освободен след продължителен период в болнично отделение за интензивно лечение, борейки се с инфекцията Covid-19.

Преди Великден близкият му приятел Томи Пикеринг каза, че ситуацията на Денис е тежка.

Огромно облекчение изпитаха феновете сега, когато, Томи обяви, че неговият бивш наставник се е излекувал и е изписан от болница, за да се възстановява у дома.

Дени Уайт е истинска легенда в риболова за много риболовци във Великобритания и в Европа.

Всичко започна преди няколко седмици. Денис претърпя операция за изправяне на кост в ръката, но по някаква причина възстановяването от нея се оказа заразен с инфекцията, като в крайна сметка се е наложило болнично лечение. Тогава е развил и пневмония.

Коронавирусната инфекция очевидно е огромен риск за болничните пациенти, особено за възрастните хора. Денис е тестван за него четири пъти - два пъти отрицателен, трети път положителен, след това най-новият отрицателен отново.

Друг също известен английски състезател от миналото Дейв Лудлам почина от коронавирус

Томи Пикъринг и други състезатели от Мавър се появиха в онлайн видеоклип наскоро, записан в техните собствени домове.

И топ риболовецът на шаран Тери Чийзман, както съобщава Angler's Mail, също се оказа сред жертвите, след като хвана този ужасен вирус.

Томи сподели снимка на Денис Уайт, който се наслаждава на чаша английски чай с мляко заедно със съпругата си Джанис на пролетното слънце.

Риболовни НОВИНИ

Риболовни НОВИНИ

Английската легенда в риболова  Денис Уайт оцеля след зараза с Covid-19!

Английската легенда в риболова  Денис Уайт оцеля след зараза с Covid-19!

 Бившият национал на Англия Денис, на 74 години, се възстановява в дома си в Барнсли, Южен Йоркшир. Той беше освободен след продължителен период в болничн  Бившият национал на Англия Денис, на 74 години, се възстановява в дома си в Барнсли, Южен Йоркшир. Той беше освободен след продължителен период в болничн 2020-04-30T11:19:25+03:00 Английската легенда в риболова  Денис Уайт оцеля след зараза с Covid-19!

<p>&nbsp;</p> <p>Бившият национал на Англия Денис, на 74 години, се възстановява в дома си в Барнсли, Южен Йоркшир. Той беше освободен след продължителен период в болнично отделение за интензивно лечение, борейки се с инфекцията Covid-19.</p> <p>Преди Великден близкият му приятел Томи Пикеринг каза, че ситуацията на Денис е тежка.</p> <p>Огромно облекчение изпитаха феновете сега, когато, Томи обяви, че неговият бивш наставник се е излекувал и е изписан от болница, за да се възстановява у дома.</p> <p>Дени Уайт е истинска легенда в риболова за много риболовци във Великобритания и в Европа.</p> <p>Всичко започна преди няколко седмици. Денис претърпя операция за изправяне на кост в ръката, но по някаква причина възстановяването от нея се оказа заразен с инфекцията, като в крайна сметка се е наложило болнично лечение. Тогава е развил и пневмония.</p> <p>Коронавирусната инфекция очевидно е огромен риск за болничните пациенти, особено за възрастните хора. Денис е тестван за него четири пъти - два пъти отрицателен, трети път положителен, след това най-новият отрицателен отново.</p> <p>Друг също известен английски състезател от миналото Дейв Лудлам почина от коронавирус</p> <p>Томи Пикъринг и други състезатели от Мавър се появиха в онлайн видеоклип наскоро, записан в техните собствени домове.</p> <p>И топ риболовецът на шаран Тери Чийзман, както съобщава Angler's Mail, също се оказа сред жертвите, след като хвана този ужасен вирус.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/14162/files/image/fatha_n_janice.jpg" alt="" /></p> <p>Томи сподели снимка на Денис Уайт, който се наслаждава на чаша английски чай с мляко заедно със съпругата си Джанис на пролетното слънце.</p>

, , , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки