Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

Най-големият рибар-карък в света отпразнува десетгодишнината на своя червей...

Няколко думи за фирмата и екипа на "РИБИ И ТАКЪМИ"

Калоян Димитров
Издател, главен редактор
Надя Накова
Издател, редактор
Борис Димитров
Системен администратор, предпечат, рекламен дизайн
Константин Михайлов
Редактор, предпечат
Любомир Василев
Редактор
Диан Костов
Продавач-консултант
Йорданка Иванова-Дойчева
Продавач-консултант
Валентин Колев
Продавач-консултант
Любомир Бояджиев
Продавач-консултант
Ивайло Янков
Продавач-консултант
Цветомир Николов
Продавач-консултант
Левент Моллов
Продавач-консултант
 За нас


Фирма БЕЛОПОЛСКИ Трейдинг ООД е един от лидерите в търговията с риболовни принадлежности, официален вносител на множество Европейски брандове, начело с Trabucco и Salmo.

През септември 1999 г. Калоян Димитров, познат под псевдонима си Белополски, започва работа като художник в списание “На риба”, издавано от Любо Гайдарски. Калоян е завършил Художествената академия в София, специалност стенопис. Страстта към риболова обаче го кара бързо да се ориентира и към писането на статии, заедно с илюстрирането им. След допира си с риболовната преса постепенно се преориентира в журналистиката и започва да поддържа страница за риболов в петъчния в-к “Стандарт”, което прави в продължение на 9 години.
Междувременно списание “На риба” набира голяма популярност и от 2003 г. Калоян Белополски става негов главен редактор и оформител. Бързо списанието се превръща във флагман на риболовната преса.
На 9 юни 2004 г. Калоян Белополски и Ангелин Попов създават “Рибарски вестник”, който всяка сряда дава полезна и актуална информация на читателите си.
От 2003 г. Калоян Белополски участва в създаването на риболовни филми първоначално по Канал 1 на БНТ, а от лятото на 2007 г. започва съвместно с БУЛСАТКОМ поредицата риболовни филми “Риби и Такъми” с Калоян Белополски”. Всяка седмица зрителите на телевизията имат възможност да гледат филмите от тази поредица, които обхващат риболова на плувка, на хищници, на шаран, на лед, на муха, морския риболов и т.н. Най-интересните филми се тиражират и на DVD.
През декември 2007 г. Калоян Белополски и Надя Накова създават списание “Риби и Такъми”.

То е ориентирано към популярния риболов във всичките му форми и във всеки брой има безплатно DVD. Само за няколко месеца списанието се превръща в абсолютен хит и се налага като новия безспорен лидер в риболовната преса.
Още от самото начало в сп. “На риба” започва работа като коректор и преводач и Надя Накова, която по-късно в “Рибарски вестник” и сп. “Риби и Такъми” става редактор и оформител. Тя е дипломиран филолог и журналист.
През 2004 г. е създадена и редакция. Към екипа се присъединява и Борис Димитров в качеството си на системен администратор и графичен дизайнер.
Освен с издателска дейност екипът се насочва и към изработването на реклами и рекламни продукти. Дизайнът на множество от популярните етикети на влакна, куки, въдици и т.н. са наше дело.
Днес в структурата работят на щат над 15 служители.
През май 2008 г. отваря врати и първият магазин от веригата “РИБИ И ТАКЪМИ”. Той се намира в София, кв. Красно село, ул. “Хайдушка гора” №2.
През юни 2009 г. отваря врати и вторият магазин на фирмата в София в кв. Дружба, бул. “Копенхаген”, бл. 278.
Година по-късно отваря врати и третият магазин от веригата "Риби и Такъми" в SKY CITY MALL в "кв. Гео Милев", ул. "Коста Лулчев"52.
От 2012 г. веригата магазини "Риби и Такъми" продължава да се развива на франчайзингова схема, като се отварят два магазина - в гр. Перник и в гр. София на бул. "Мадрид".
В началото на 2013 г. отвори врати поредният голям риболовен магазин от веригата "Риби и такъми". Той се намира на булевард "Цариградско шосе", в близост до изхода на София. Този магазин е с много дълго работно време и закономерно го посещават възможно най-големия брой риболовци - както от София, така и от страната.
В магазините си се стараем да предлагаме възможно най-качествените и разнообразни такъми за риболов на най-добра цена.

 

Фирмата е директен вносител на популярните английски марки MAINLINE, KORDA, GURU и DINSMORES, както и на престижните европейски брандове SALMO, TRAPER и STONFO. От 2013 г. Белополски Терйдинг ООД е официален представител и на италианските марки TRABUCCO, RAPTURE и K-KARP. От 2015 г. фирмата става директен вносител и на предлаганите от френско-американския гигант PURE FISHING брандове - MITCHELL, ABU GARCIA, BERKLY, PENN, JRC, SPIDER, GRAYS.
Още от пролетта на 2004 г. имаме представителни щандове и на риболовните изложения в София, а от 2009 г. и на изложението в Пловдив.

Екипът се гордее и с постижения в сферата на спортния риболов. Освен републиканските първенства, системно се отразяват и световните първенства по риболов на плувка. Калоян Белополски първоначално е част от отбор “Вижън”. По късно отборът се преименува на “Сенсас България”. Отборът е един от най-силните в риболова на плувка и на лед. Калоян Белополски през 2007 и през 2008 г. печели два пъти републиканската титла по риболов на лед. Впоследствие Калоян Белополски създава отбор "Риби и такъми", който през 2011 г. става вице републикански шампион, а през 2012 г. е и републикански шампион по риболов.

В началото на 2010 г. е регистрирано Сдружение “Риби и Такъми”. То има за цел освен да издава риболовни билети, да развива спортния риболов, да подобрява условията за риболов в страната, и да спомага на всички свои членове да ловят повече риба при по-добри условия в по-приятна среда. Към момента Сдружение "Риби и такъми" е най-многобройното в страната, членовете му са над четири хиляди души.
През пролетта на 2015 г. то организира първия по рода си „Национален Фестивал на пъстървата – Доспат 2015”. Провеждат се серия двудневни турнири по тролинг, риболов на стръв от брега, риболов на изкуствени примамки и разбира се детски турнир. В проявата участват близо 250 състезатели от цялата страна и чужбина! За целта е осигурено и мащабно зарибяване с близо 1,5 т пъстърва с тегло от 200 до 1,800 кг. Това е най-голямото зарибяване в поседните години!
В най-мащабното състезание по риболов на пъстърва се включват близо 500 души...


В началото на 2010 г. е създаден и сайта ribibg.com, чието разработване започва две години по-рано. Той има за цел да събере на едно място натрупваната през годините информация относно риболова във всичките му форми, да предоставя актуална информация за това къде кълве и какво ново се случва в риболовния бранш. Освен това към сайта е създаден и най-големият риболовен интернет магазин, от който всички риболовци в страната могат да избират риболовни такъми при най-добрите условия. Освен това могат онлайн да си извадят и риболовен билет и да се информират за всичко интересно, което се случва на риболовния пазар.

 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/ribi.bg/info/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/ribi.bg/info/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/ribi.bg/info/visitors_online.php on line 6