Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

Млад риболовец се оплаква на свой колега ветеран:
- Вече втора седмица сънувам, че вадя огромен шаран и точно когато подлагам кепчето, той се откача. Какво да правя?
- Спи повече, момчето ми!

 Новини

До 30% по-ниски цени за оръжие, екипировка и оборудване на “Наслука - лов, риболов, спорт“

18-09-2015

 

 

Атрактивните оферти ще важат само за периода на специализираното изложение от 24 до 27 септември в Интер Експо Център


 

Специални цени и награди очакват ловците, риболовците и любителите на екстремните спортове, които посетят „Наслука- лов, риболов, спорт“ от 24 до 27 септември в Интер Експо Център. Атрактивните оферти и намаления, които достигат до 30% ще важат само за периода на специализираната изложба. По-ниски цени за оръжия, за екипировка и всякакво оборудване ще може да „остреляте“ преди започването на ловния сезон за едър дивеч. Само срещу 3 лева вход ще успеете да подновите гардероба и снараженията си за любимото хоби на по-добри цени.
Нови хитови продукти на пазара с до 30% по-ниски цени ще предложат от VIP Оръжейни комплекси, съобщи Цветелина Рашкова от компанията. Топ офертите ще важат за пушки и карабини от серията BENELLI, за бинокли, далекомери и патрони. Компанията ще представи специалните намаления в луксозна брошура само по време на изложението.
Промоции ще има и на последно поколение спортна оптика. През последните години особено много нарасна интересът към ловни карабини, окомплектовани с оптически мерници. Това се дължи на по-големите възможности за употреба и точността за изстрел, коментират от VIP Оръжейни комплекси. Средно 10% намаления на своята спортна оптика ще предложат и от компанията официален представител на Nikon Профайлд ООД, която ще присъства за първи път на изложението. Други продукти като бинокли, оптични прицели, лазерни далекомери ще бъдат на още по-атрактивни цени.
Нови продукти в средния ценови клас, чиято цел е да се наложат на пазара, също ще са на промоция. Това са гладкоцевни пушки на турската марка АТА ARMS, карабини на Mossberg и нова марка гладкоцевни патрони Sterling и BRENNEKE, съобщи Мария Младенова от „Ай Ес Ди“. Младите ловци се активизират преди началото на ловния сезон за едър дивеч и търсенето традиционно се увеличава. Това е точният момент да се снабдят с необходимото оръжие и оборудване.
Най-големият хит сред нашите клиенти са определено термалните прибори, било то камери или прицели, съобщиха от „Алексис“. Те ще представят най-добрата досега термална камера на компанията Pulsar- Quantum XD50S с 50 Hz с опресняване и вграден далекомер, шест цветови режима и 4-кратно увеличение. На изложението посетителите ще могат да видят още бойни пистолети, канадски фенери, висококачествени калъфи и ловни аксесоари, прибори за нощно виждане, ловни ножове, чешки керамични комплекти на по-атрактивни цени.
Екипировката и облеклата за любимото хоби също ще са между 25-35% по-евтини.
С интересни емоции и приятни срещи 23-ото издание на специализираното изложение “Наслука - лов, риболов, спорт“ ще привлече любителите на лова, риболова и различни видове спортове от цялата страна. Това е единствената есенна специализирана изложба за лов и риболов в България, която миналата година бе посетена от близо 5000 души.

 


 Стоки на промоция в магазина
Зимен костюм Norfin LADY
Дамски костюм предназнач ена ...
624.00 лв.    499.00 лв.
Зимен костюм Norfin LADY
Дамски костюм предназнач ена ...
624.00 лв.    499.00 лв.
Зимен костюм Norfin EXTREME 4
Най-новата версия на ...
749.00 лв.    584.00 лв.
Ботуши NORFIN HUSKY
Зимни ботуши осигуряващ и ...
149.00 лв.    126.65 лв.
Зимен костюм NORFIN DISCOVERY
613.00 лв.    490.00 лв.
Ботуши Arctic Termo+EVA 875
Много леки и удобни ботуши, ...
108.00 лв.    84.25 лв.
Зимен костюм NORFIN DISCOVERY
613.00 лв.    490.00 лв.
Зимен костюм Norfin EXTREME 4
Най-новата версия на ...
749.00 лв.    584.00 лв.
Ботуши NORFIN HUSKY
Зимни ботуши осигуряващ и ...
149.00 лв.    126.65 лв.
Зимен костюм NORFIN DISCOVERY
613.00 лв.    490.00 лв.
Ботуши Lemigo Greenlander EVA 862
Ултра леки класически ботуши ...
68.00 лв.    51.00 лв.
Ботуши NORFIN HUSKY
Зимни ботуши осигуряващ и ...
149.00 лв.    126.65 лв.
 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/ribi.bg/info/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/ribi.bg/info/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/ribi.bg/info/visitors_online.php on line 6